slideshow image

Impressum & AVG

Villa Leda
Bremer Str. 57
26789 Leer
Germany

E.mail: info@bedandbreakfast-leer.de
Internet: www.bedandbreadfast-leer.de

Verantwoordelijk voor het ontwerp van de website:
Richard Kok, Vormplus, Vlaardingen
Verantwoordelijk voor de bouw van de website:
Aernoud Boer, Arbeidspunt, Heerhugowaard
Verantwoordelijk voor de inhoud volgens § 55 ABS. 2 RStV:
Hinrich Leij en Jacqueline Tijhaar

Wat betreft de aansprakelijkheid: Ondanks zorgvuldige content controle kunnen wij geen aansprakelijkheid voor de inhoud van externe links nemen.

Voor de inhoud van gelinkte pagina’s zijn uitsluitend de exploitanten verantwoordelijk.

AVG (Algemene verordening gegevensbescherming)

De algemene verordening gegevensbescherming is sinds 25 mei 2018 van toepassing. Onze B & B bevindt zich in Duitsland waardoor uw privacyrechten zijn verstrekt door de DSGVO (Datenschutz-Grundverordnung). Dit is een Europese wetgeving. Dit privacybeleid is van toepassing op de diensten van onze B & B Villa Leda in Leer (Duitsland). Onze B & B is niet verantwoordelijk voor het privacybeleid van andere websites en links op onze website.

De B & B Villa Leda, Bremer Straβe 57, 26789 Leer, Duitsland, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonlijke gegevens, zoals vermeld in dit privacybeleid. www.dsgvo-Gesetz.de

Verklaring inzake gegevensbescherming van de Bed & Breakfast Villa Leda

Villa Leda gebruikt de persoonlijke gegevens die u via de website info@bedandbreakfast-leer.nl (of .de) heeft  verstrekt, alleen voor het doel waarvoor u ze heeft verstuurd. De door u verstrekte persoonlijke gegevens worden door de Villa Leda vertrouwelijk behandeld.

De Villa Leda verwerkt uw persoonlijke gegevens, zodat u van onze diensten gebruik kunt maken. De gegevens worden niet aan derden doorgegeven. U kunt uw persoonlijke gegevens op elk willekeurig moment wijzigen. De gegevens vergemakkelijken de afhandeling van uw aanvraag en uw boeking. Uw gegevens worden voor een periode van twee jaar opgeslagen. Na deze periode worden alle gegevens verwijderd. U stemt hiermee in, wanneer u bij ons een kamer boekt.

Wij verwerken de volgende persoonlijke gegevens:

* Voor- en achternaam
* Adres
* Telefoonnummer
* E-mail adres

Voor welk doel worden uw gegevens door de Villa Leda bewaard?

De Villa Leda gebruikt uw gegevens voor de verwerking van uw boeking en uw betaling. Uw huis en e-mailadres zijn verplicht voor de bevestiging van uw boeking. Voor al onze  vragen en het optimaliseren van onze service, is uw telefoonnummer vereist. Daarnaast zijn wij wettelijk verplicht vanwege onze belastingaangifte, uw gegevens te bewaren. Tenslotte kan het, in uitzonderlijke gevallen zijn, dat wij verplicht worden informatie door te geven aan de politie of andere bevoegde autoriteiten.

Veiligheid

Villa Leda neemt de nodige maatregelen om uw gegevens tegen misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en niet-geautoriseerde modificaties te beschermen.

Klachten

U kunt uw gegevens op elk moment corrigeren of verwijderen. Voor klachten, opmerkingen, een verzoek tot verwijdering van uw gegevens, bewijzen van schendingen van wettelijke bepalingen of rechten van derden kunt u ons een mail sturen: info@bedandbreakfast-leer.nl (of .de). Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen.