slideshow image

Prijzen

Alle kamerprijzen gelden per kamer voor het jaar 2023. Voor een langdurig verblijf gelden aangepaste prijzen. Voor correcte prijzen kunt u contact met ons opnemen. 

Wij verzoeken u de rekening contant te betalen. U kunt het verschuldigde bedrag ook van te voren op onze rekening over maken. Het is helaas niet mogelijk met pinpas of creditcard te betalen.

Skûtsje
Deze kamer is vanaf twee overnachtingen bij ons te boeken. Aangezien deze kamer wel over een wasgelegenheid maar niet over een badkamer beschikt, kan de kamer Skûtsje alleen tegelijk met de kamer Tjalk geboekt worden. De prijs voor twee overnachtingen, inclusief ontbijt, bedraagt € 160,-.

Tjalk
Deze kamer is vanaf twee overnachtingen bij ons te boeken. De eerste overnachting kost €110,00, inclusief ontbijt. Vanaf  de tweede overnachting is de kamerprijs €100,00 per nacht. 

Klipper
Deze kamer is vanaf twee overnachtingen bij ons te boeken. De eerste overnachting kost €115,00, inclusief ontbijt. Vanaf  de tweede overnachting is de kamerprijs €105,00 per nacht. 

In- en uitchecken
|Kamers zijn vanaf 16.00 uur beschikbaar. Op de dag van vertrek verzoeken wij u vriendelijk de kamer voor 11.00 uur te verlaten. Mocht u eerder willen komen, kan dat, maar laat ons dan even weten hoe laat u denkt te arriveren. Dan zorgen wij dat we thuis zijn.

Annulern
Wij verzoeken  u, in geval van verhindering, de reservering ten minste 72 uur van tevoren te annuleren, anders moeten wij u de helft van de prijs in rekening brengen. In geval van een annulering binnen 24 uur voor de dag van aankomst, brengen wij u het gehele verschuldigde bedrag in rekening.