slideshow image

Prijzen

Alle kamerprijzen gelden per nacht, per kamer voor het jaar 2022. Voor een langdurig verblijf gelden aangepaste prijzen. Voor correcte prijzen kunt u contact met ons opnemen.

Wij verzoeken u de rekening contant te betalen. U kunt het verschuldigde bedrag ook van te voren op onze rekening over maken. Het is helaas niet mogelijk met pinpas of creditcard te betalen.

Skûtsje
€75,00 per nacht, inclusief ontbijt. Deze kamer wordt alleen verhuurd wanneer de beide andere kamers zijn gereserveerd. Deze kamer is vanaf twee overnachtingen bij ons te boeken.

Tjalk
De eerste overnachting kost €100,00, inclusief ontbijt. Vanaf  de tweede overnachting is de kamerprijs €90,00 per nacht. Deze kamer is vanaf twee overnachtingen bij ons te boeken.

Klipper
De eerste overnachting kost €105,00, inclusief ontbijt. Vanaf de tweede overnachting is de kamerprijs €95,00 per nacht. Deze kamer is vanaf twee overnachtingen bij ons te boeken.

In- en uitchecken
Kamers zijn vanaf 16.00 uur beschikbaar. Op de dag van vertrek verzoeken wij u vriendelijk de kamer voor 11.00 uur te verlaten. Mocht u eerder willen komen, kan dat, maar laat ons dan even weten hoe laat u denkt te arriveren. Dan zorgen wij dat we thuis zijn.

Annulern
Wij verzoeken  u, in geval van verhindering, de reservering ten minste 72 uur van tevoren te annuleren, anders moeten wij u de helft van de prijs in rekening brengen.