slideshow image

Gastenboek

 

tuinoverziccht 5

oktober 2018

Beste Henri en Jacqueline,
Wederom een heerlijk weekend gehad in de Villa Leda. Bedankt voor het gastvrije onthaal en graag tot een volgende keer.

mei 2018

Villa Leda is een fijne plek om te verblijven.
Gastheerschap is je op het lijf geschreven, Henri!

Augustus 2017

Bedankt voor alle gastvrijheid, luxe en informatie die jullie gaven. De Bed and Breakfast is heel bijzonder! We hebben genoten van dit huis. We kunnen dan ook geen minpuntjes ontdekken. Behalve:

  • het bed lag té lekker
  • het ontbijt was té heerlijk
  • de douche té overdadig
  • de kamers té ruim

Dus ja: of we terugkomen weten we niet 😉 Veel succes met de Villa Leda.

Augustus 2016

Dank voor de gastvrije ontvangst. Zowel op onze heen- en als terugreis. Een sfeervol huis met een goed doordachte aankleding. De zorgvuldig ingerichte kamer met een badkamer voorzien van het mooiste sanitair. Het ontbijt benadert de perfectie. Zoveel keus en alles “verantwoord”. Maar vooral respect voor onze gastheer, die de gasten zich thuis laat voelen. Hij vertelt interessante dingen. Een gastheer die alles (bijna alles) zelf opknapt en onderhoudt aan het huis. Dit verblijf was het hoogtepunt uit onze fietsvakantie.

juli 2016

Wij hebben genoten van ons verblijf in jullie charmante Bed and breakfast. We fietsten naar Bourtange, Papenburg, het veer in Ditzum… en we zagen een gevarieerd landschap. Bedankt voor het lekkere ontbijt en de mooie en verzorgde kamers op onze “privé” verdiepinkje 🙂

mei 2016

Beste Henri,
Wij hebben genoten van ons verblijf in uw mooie villa.
De kamers zijn comfortabel en mooi ingericht met aandacht voor detail.
Heerlijk, het balkon met zicht op de prachtige tuin.
Het lekker ontbijt was elke dag de start van vier mooie dagen in Oost-Friesland.

Augustus 2015

Lieve mensen
Wat een weldaad om in dit prachtige huis te mogen verblijven
Dank voor de goed zorgen en aandacht.
Een plek om terug te keren, of te blijven.

Mei 2015, bezoek van acht oud-leerlingen 🙂

Jemigdepemig, wat een verblijf. Een ontvangst met taart, een heerlijk diner bij de Hafenbar, versgemaakte sappies door meneer Leij – de James Bond onder de geschiedenislereren – himself. Het kan niet beter. Ik kom terug. Met zijn 3 ‘en, inderdaad! Bedankt.
Madelon

Wat een prachtig huis!! Madelon kwam op het idee om Leij een keer op te zoeken  en iedereen was meteen enthousiast. De oude jaarboeken en de kwartetspellen werden er meteen bijgehaald. We hebben heerlijk genoten hier en wat een verwennerij. Heel erg bedankt voor alle goede zorgen, een heerlijk verblijf. We komen graag weer.
Annebel

Echt een droom van een huis en tuin, ik heb een super verblijf gehad. We komen zeker weer langs om Bente’s tweede verjaardag te vieren. Heel erg bedankt voor alles.
Janey

Oktober 2014

Samen een nachtje weg, zonder de kleintjes.
Dat is voor ons al heel bijzonder.
Maar we hadden geen betere plek kunnen bedenken, dan bij jullie!
We hebben genoten, hartelijk dank daarvoor.

Augustus 2014

Beste Henri,
Ik heb hier zes nachten te gast mogen zijn en ik vond het geweldig. Mooi huis en kamers, heerlijke ontbijtjes en bovenal een enorme gastvrijheid. Zoveel warmte zie je niet zo vaak bij B&B’s. Ideaal om met een geleende fiets even weg te kunnen. Ook ideaal de keuken en de woonkamer erbij. Ik voelde me hier helemaal thuis. Relaxed, alles kan en als klap op de vuurpijl een heerlijk diner van Henri. Super! Ik zal de gastvrijheid nooit vergeten. Mochten jullie ooit in Brabant zijn: Schijndel, mail of bel dan even. Enorm bedankt!

Juli 2014

Lieve Henri en Jacqueline,
Zó leuk jullie na zo’n lange tijd weer gezien en gesproken te hebben als voormalige buren! En wat is de Villa Leda met jullie een pareltje geworden, schitterend! De tot in de details uitgewerkte ideeën, het mooie schilderwerk, de geweldige tuin, enz. We zijn geroerd door het hartelijke en warme ontvangst die we hebben mogen ervaren. We wensen jullie heel veel geluk samen en een heerlijke toekomst met Isa, Bente en de prachtige Villa Leda; een zwanenmeer van gastvrijheid!

April 2013

Lieve Henri en Jacqueline,
Wat een heerlijk verwenweekend hebben jullie ons gedboden. Een hartverwarmend ontvangst, heerlijk ontbijt, prachtige villa en tuin. Goede tip Jacqueline, die route van Hesel met rust bij de molen van Bagband. We genoten er volop van ……. ondanks 5 graden 🙁
Hartelijk dank, veel succes met de B&B en jouw eigen bedrijf, Jacqueline.