slideshow image

Kamers

In de fraaie villa zijn meerdere smaakvolle kamers en vertrekken voor u ingericht waarbij het accent ligt op kleur en design. Al onze behagelijke kamers beschikken over twee boxspringbedden die u een aangename nachtrust en een ontspannen verblijf garanderen.  Alle kamers hebben een WIFI-verbinding en roken is er niet toegestaan.

Op mooie, zonnige dagen kunnen wij  u het gevarieerde ontbijt in de oude stadstuin serveren. Dit is een van onze highlights. In de tuin kunt u niet alleen van een ontbijt genieten, het is ook een prachtige plek waar u zich kunt ontspannen en bijv. in de schaduw van de appelboom een boek kunt lezen.
Door een trap aan de achterzijde van het huis heeft het Bed and Breakfast een eigen opgang. Daarmee zijn de kamers op de eerste etage gescheiden van onze privévertrekken. Dit garandeert u, als gast, optimale privacy. Alle kamers bevinden zich aan de achterkant van het huis en hebben uitzicht op de oude stadstuin.

Uit de originele bouwtekeningen weten we dat een reder uit Leer, genaamd Bruns, de opdracht heeft gegeven tot de bouw van het pand. Een gevelsteen aan de achterkant van het huis met daarop de initialen van het echtpaar Bruns herinnert daar nog aan. Dit is de reden dat we de kamers naar verschillende historische schepen hebben genoemd. Naast de kamers beschikt het Bed and Breakfast over een volledig ingerichte keuken en een zitkamer met een LED TV .