slideshow image

Bed and Breakfast

Ontbijt
Wij serveren u graag tussen 08.00 en 10.00 uur een uitgebreid ontbijt. Dit is bij de prijs inbegrepen. Aan u de keus waar u wilt ontbijten: in de keuken of in de zitkamer. Bij mooi weer kan het ontbijt ook in de tuin worden genuttigd. Wij verzoeken u geen etenswaren in de slaapkamer te nuttigen.

Roken
Al onze kamers, inclusief balkons en gemeenschappelijke ruimten zijn volledig rookvrij.

Parkeren
U kunt uw auto, gratis op het terrein parkeren. Voor fietsen is plaats in de garage.

In- en uitchecken
Kamers zijn vanaf 16.00 uur beschikbaar. Op de dag van vertrek verzoeken wij u vriendelijk de kamer voor 11.00 uur te verlaten. Mocht u eerder willen komen, kan dat, maar laat ons dan even weten hoe laat u denkt te arriveren. Dan zorgen wij dat we thuis zijn.

Betalen
Wij verzoeken u de rekening contant te betalen. U kunt het verschuldigde bedrag ook van te voren op onze rekening over maken. Het is helaas niet mogelijk met pinpas of creditcard te betalen.

Annuleren
Wanneer u bij ons een kamer heeft gereserveerd kunt u die tot 72 uur van tevoren kosteloos annuleren, daarna moeten we u helaas de helft van de prijs in rekening brengen.

Kinderen
Onze B&B is helaas niet bijzonder geschikt voor gezinnen met kinderen vanaf één jaar.

Huisdieren
Honden en andere huisdieren zijn niet toegestaan ​​in de kamers van Villa Leda, vanwege mensen met een allergie en vanwege onze andere gasten.